gedragcentrum

Klik op het logo hierboven om naar de website te gaan

We beschikken over ons eigen hondengedragcentrum. Dit is tevens gekoppeld aan een klassieke hondenschool, nl. Canis Merendree

www.nizinnys.be is dan ook dankzij de vele jaren ervaring met Nizinny's, uw aanspreekpunt indien uw PON gedrags- of opvoedkundige problemen vertoont.

Canis Merendree is bijzonder fier u dit unieke project voor te stellen. Als enige hondenschool in Oost-Vlaanderen beschikt het over een geïntegreerd hondengedragcentrum. Het gedragcentrum is toegankelijk voor iedereen.Honden die omwille van extreme angst of agressie niet kunnen functioneren op een hondenschool, kunnen in het gedragcentrum terecht om daar te werken aan het probleem en later terug in te stappen in een hondenschool van je keuze of in Canis Merendree. Naast gedragsanalyse en -therapie bij probleemgedrag zijn wij ook gespecialiseerd in assessments; dit zijn gedragstesten en onderzoeken waarbij we (probleem)gedrag in kaart brengen of uw hond testen op verschillende prikkels.

U kan ook bij ons terecht voor privé-lessen zowel voor niet problematisch gedrag als verdere begeleiding na een gedragsanalyse. Wij bieden lessen aan voor pups, lessen gehoorzaamheid, agility en klikkertraining. Wij zijn er zowel voor de absolute leek tot de vergevorderde wedstrijdspelers.

Tenslotte hebben we een uniek programma voor professionals zoals dierenartsen, trimmers enz... We werken zowel preventief als repressief. Van voordrachten over veiligheid tot specifieke trainingsmethodes. Wij zijn er voor o.a. hondentrimmers, dierenartsen, fokkers, en hulpverleners zoals politie, security,...